Ajankohtaista

Putiikkihotelli... vai mikä se on?

  • 15.10.2013 13:29
Etelä-Afrikkakkalaiset ovat tottuneet käyttämään sanaa Guest House. Warthog on sen "brutaalisti" kääntänyt usein majataloksi. Tämä on aiheuttanut hieman hämminkiä ja joitakin väärinkäsityksiäkin. Majatalo taitaa mielikuvissa kääntyä Kestikievarin suuntaan. Guest House täällä tarkoittaa eurooppalaisessa käsitteistössä lähinnä putiikkihotellia. Yleensä ne ovat perhevetoisia, pieniä (5-10 huonetta) yrityksiä, jotka ovat panostaneet kolmeen asiaan; sijaintiin, rakennusten ja sisustuksen laatuun sekä palveluun. Ja niistähän hyvä majoitus rakennetaan.

Warthog Toursilla on yksi selkeä periaate majoitusta valittaessa ja asiakkaalle tarjottaessa; olemme jokaisen paikan itse etukäteen testanneet ja seuraamme jatkuvasti näiden paikkojen palvelun tason kehittymistä käymällä itse paikanpäällä useamman kerran vuodessa.

Olemme nyt syksyllä 2013 lisänneet valikoimaamme paljon uusia majoituspaikkoja, esim Kapkaupungissa meillä on nyt muutama edullinen mutta viihtyisä Guest House Oranjezichtin alueella.

Kutsuttiinpa paikkoja miksi tahansa niin meillä on yksinkertainen tapamme testata jokainen paikka; olemme yöpyneet itse jokaisessa käyttämässämme paikassa. Emmekä todellakaan kertoneet etukäteen että olemme matkanjärjestäjä ja paikalla testaamassa palvelutasoanne!