Työmatkalle Kapkaupunkiin

Työmatkalle Kapkaupunkiin

Kapkaupungista on tullut merkittävä kansainvälisten kokousten, messujen ja kongressien pitopaikka. Kapin kongressikeskus sijaitsee aivan Waterfrontin läheisyydessä.

Yksittäisille liikematkailijoille Warthog Tours voi järjestää majoitukset rauhallisissa hotelleissa tai majataloissa varmistaen että tarvittavat kommunikaatiovälineet ovat käytössä ja tilat kokousten ja palavereiden järjestämiseen ovat olemassa. Me tunnemme Kapin alueen parhaat lounas- ja illallispaikat kuin omat taskumme. Me myös tiedämme miten suosittuihin paikkoihin päästään – pahimmillaan varausjonot niihin ovat viikkojen pituisia.

Kongresseihin ja messumatkoille osallistuville yrityksille ja henkilöille voimme tarjota monenlaisia käytännön palveluita.

Voimme auttaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:

•    paikalle toimitettavan materiaalin ja kaluston huolinnassa ja kuljetuksessa
•    tarvittavien välineiden ja laitteiden vuokrauksessa
•    kuljetuksissa
•    asiakastilaisuuksien järjestämisessä
•    oheisohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa

Olemme huomanneet että harmittavan usein matkaan lähtijät ovat kiireissään unohtaneet miten tärkeää on ”spouses program”. Me voimme tehdä mukana seuraaville puolisoille ikimuistoisen ja mielenkiintoisen ohjelman.

Intensiivisen kongressin tai messuosallistumisen alkuun tai loppuun on mielekästä liittää rentouttava pieni lomaosuus - vaikkapa vain pidennetty viikonloppu kun näin kauas matkustaa.  Warthog Tours on oiva partnerin sen toteuttamisessa.