Elämykset

Golf

Noin puolet Warthog Toursin asiakkaista on golffareita, jotka tulevat Etelä-Afrikkaan nimenomaan golffaamaan. Lähes kaikki heistä ovat kotiin lähdettyään todenneet, että Etelä-Afrikka on golffarin paratiisi.

Osittain brittiyhteyksistä johtuen maan golfilla on pitkät perinteet. Maassa on useita kenttiä, jotka ovat toimineet yhtäjaksoisesti yli sata vuotta. Rekisteröityneitä pelaajia maassa on suunnilleen saman verran kuin Suomessa mutta täysimittaisia kenttiä on nykyisin jo lähes 800!

Pitkä kulttuuri on tuottanut ja tuottaa edelleen aivan maailman huippuluokan pelaajia. Legenda on tietenkin Gary Player, joka on edelleen vahva vaikuttaja maassa ja on tehnyt paljon työtä sen eteen, että myös vähempiosaisilla olisi mahdollisuus päästä lajin pariin. Tällä hetkellä kovia nimiä ovat mm. Ernie Els, Retief Goosen, Charl Swarzel, Trevor Immelman, Richard Sterne, Rory Sabbatini, Tim Clark jne.

Jos golf ei ole aivan olennainen osa lomasi ohjelmaa, voit jättää omat mailasi kotiin. Warthog Toursilla on muutama setti käyttöösi. Tosin ei vasureille.

Warthog Tours matkanjärjestäjänä pystyy varaamaan kentät etukäteen ja kauttamme voit saada ne myös edullisesti!