Elämykset

Goose Valley

Goose Valley Golf Club sijaitsee muutama kilometri Plettenberg Bayn kaupungista itään. Sympaattinen ja kodikas klubi hallitsee korkeatasoista Gary Playerin suunnittelemaa kenttää, jolla on ilo pelata.

Kentän mitta miesten klubitiiltä on leppoisat 5644 metriä ja takatiiltäkin vain jokseenkin tasan 6 kilometriä. Naiset lyövät palloa 4858 metriä. Tuloksen tekoon siis tarvitaan enemmän tarkkuutta kuin pitkiä avauksia.

Korkeuserot kentällä ovat vähäisiä ja siirtymät enimmäkseen lyhyitä. Haastetta antaa väylien muotoilu. Lyödessä jalat ovat useimmiten joko pallon ylä- tai alapuolella, harvoin samalla tasolla.

Goose Valleyn kenttä on lähellä Intian valtameren rantaa ja paikoin kentältä on hienot näkymät läheiselle laguunille. Tuuli on pelissä monella reiällä, vesiesteitä on vähän. Griinit ovat suuret ja muodoiltaan nykyaikaisen kenttäsuunnittelun mukaisia.

Goose Valley sopii erinomaisesti kaiken tasoisille golfareille. Klubilla on mukavan "maalaismainen" tunnelma. Green fee on edullinen ja pro shopin hintataso erittäin kilpailukykyinen.