Elämykset

Bellville Golf Club

Bellville tunnetaan Kapissa hiukan vauraamman väen kaupunginosana ja tyylikäs on kenttäkin.

Monista kaupungin kentistä poiketen Bellvillessä on paikoin huomattavia korkeuseroja. Perinteikäs puistokenttä kumpuilee mukavasti laakson rinteillä. Monet reiät ovat todella persoonallisia ja griinit nykystandardien mukaan huippuluokkaa. Bellvillessä on karaktääriä.

Kenttää on vuosien varrella kohennettu vastaamaan myös kilpailutarpeita. Normaalimittaiselle, klubitiiltä noin 6000 metrin par 72-kentälle on saatu vaikeutta lisäämällä bunkkereita ja vesiesteitä. Kentän neljästä par-vitosesta ainakin kaksi houkuttelee bighittereitä yrittämään kahdella päälle. Eagle voi tärpätä, mutta tuplabogiinkin saattaa kapsahtaa.

Markkinointipuoli Bellvillellä on vähän hakusessa. Kenttä on paljon parempi kuin varsin vaatimattomasta internet-sivustosta voisi päätellä. Muutamat sokkoavaukset pudottavat kuitenkin Warthog-luokituksesta yhden tähden.

Matkaa kaupungin keskustasta Bellvilleen on noin parikymmentä kilometriä ja kun liikenteestä ei koskaan tiedä, ajoaikaa kannattaa varata vähintään puolisen tuntia.