Elämykset

Pretoria Country Club

Pretoria Country Club vietti satavuotisjuhliaan vuonna 2010. Jo hyvissä ajoin ennen kekkereitä vuonna 2004 kunnianarvoisa klubi uudisti golfkenttänsä.

Gary Playerin toimisto pani parastaan. Bunkkereita syvennettiin, vesiesteitä siistittiin ja rakennettiin hiukan lisää. Griinit uudistettiin nykyaikaisten golfnormien mukaisiksi. Vanhalle, melko ahtaassa paikassa sijaitsevalle puistokentälle saatiin haastavuutta ja mielenkiintoa. Lopputuloksena on Pretorian alueen ykköskenttä.

Korkeuseroja on sopivasti ja siirtymät lyhyitä. Autoa ei kentällä tarvitse. Jykevät puut reunustavat väyliä, joille on paras osua, jos aikoo tehdä tulosta.

Pretoria Country Clubin kenttä sijaitsee lähellä pääkaupungin keskustaa, ja klubilla voi aistia vanhanajan buuritunnelmaa. Afrikaansia kuulee enemmän kuin englantia.Ja jos hyvä ruoka liittyy matkaohjelmaasi niin klubin ravintola Safron on yksi kaupungin parhaista.

Maanantaisin kenttä on suljettu, ja lauantaisin yleensä täyteen buukattu, kun on jäsenten viikkokisapäivä. Muulloin vierailijat ovat tervetulleita.