Elämykset

Shoppailu

Ostosten tekeminen Etelä-Afrikassa on hauskaa ja edullista. Hintataso on yleisesti Suomea edullisempi mutta tärkeämpää on tarjonnan suorastaan yllättävä monipuolisuus.

Matkamuistojen osalta on tietysti monia vaihtoehtoja; hyviä ja designiltaan kauniita käyttöesineitä löytyy ns. tavallisista kaupoista, varsinaisia matkamuistoja on lähinnä kahta laatua; hyvin tehtyjä ja aidosti paikallisia tuotteita ja perinteistä "krääsää" joka sitten kotiin palatessa päätyy kellarikomeroon.

Maasta löytyvät kaikki muotimaailman aateliset ja kansainväliset brändit. Suosittelemme kuitenkin katsomaan myös paikallisia tuotteita.
Teollinen muotoilu on hyvin trendikästä ja kuitenkin omaleimaista. Koriste ja taide-esineitä on tarjolla runsaasti.

Paikallisisssa taidegallerioissa kannattaa ehdottomasti vierailla. maan taide-elämä on muiden mukana kokenut ja kokemassa vahvaa muutosta. Kuvataiteisiin on noussut uusi sukupolvi ja nykyisessa Etelä-Afrikassa siihen kuuluvat myös mustat taiteilijat. Voit tehdä sekä taidesisällöltään että hinnaltaan löytöjä!

Yksi tuote on vertailussa ylitse muiden ja se on timantti. Tarjonta on luonnollisista syistä hyvä ja hintataso todella kilpailukykyinen.