Majoitus

Pilanesberg

Pilanesberg Game Park on yksityinen luonnonpuisto ja se on pinta-alaltaan n. 60.000 hehtaaria. Eläimet elävät puistossa täysin luonnonmukaisesti eikä niiden elämään puututa kuin äärimmäisissä olosuhteissa, esimerkiksi pitkään jatkuneen kuivuuden aikana voidaan tuoda vettä tietyille alueille. 

Ns. Big Five eli elefantti, sarvikuono, puhveli, leijona ja leopardi kuuluvat puiston eläinkantaan. Tosin leopardin löytäminen puistosta on aina sattumanvaraista. Lisäksi siellä on mm. hyppyantilooppi ja ruskea hyeena, joita ei löydy maan muista puistoista ja totta kai impalat, hyppyantiloopit, kirahvit, virtahevot, shakaalit, pahkasiat, gnut ja monet muut ovat ”jokapäiväistä leipää” puistossa. 

Safarit tehdään avojeepeillä joita ajavat hyvin ammattitaitoiset rangerit, jotka tuntevat todella hyvin niin puiston nisäkkäät, linnut kuin kasvistonkin. Myös kävelysafariet ovat mahdollisia, samoin kuumailmapallo lennot. Safarit kestävät aamuisin ja iltaisin n. kolme tuntia. Aamusafari aloitetaan n. klo 5.00 ja iltasafari n. klo 17.00