Warthog Tours

Tapamme toimia

Warthog Tours on uudenlainen matkanjärjestäjä. Valmiiden pakettien sijasta haluamme tarjota yksilöllisiä, kunkin asiakkaamme henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet huomioon ottavia palveluja. Olemme Etelä-Afrikkaan matkaa suunnittelevan "personal trainer", neuvonantaja ja asioiden käytännön järjestäjä. Järjestä itsesi Etelä-Afrikkaan haluamanasi ajankohtana - me järjestämme loput ”avaimet käteen”-periaatteella.

Me suunnittelemme sinulle yksilöllisen ohjelman kanssasi, varaamme hotellit, kuljetukset, safarit, vuokra-auton, golfkierrokset, ravintolat, township vierailut, retket. Tässä kaikessa Warthog Toursin ehdoton lisäarvo on pitkässä kokemuksessa ja syvällisessä paikallistuntemuksessa, asioiden järjestämisessä ja varmistamisessa.

Lisäksi me olemme paikalla ja läsnä sinulle – jos sitä haluat: toimimme suomenkielisinä oppaina, tulkkeina, neuvonantajina, tietopankkeina, autokuskeina sinulle.

Me Warthog Tourissa haluamme antaa sinulle mahdollisimman monipuolisen kuvan ja myös asiatietoa tästä kiehtovasta maasta! Huvia ja hyötyä samassa paketissa. Haluamme, että maassa ollessaan matkailija kokee mieleen painuvia elämyksiä, ja että maasta lähdettyäänkin matkailijalle jää rusketuksen lisäksi elävä mielenkiinto Etelä-Afrikkaa, sen ihmisiä, elämää ja kulttuuria kohtaan. Pidämme toki mielessä, että loma on ennen kaikkea rentoutumista mutta sen pelkän rusketuksen saa lähempää ja halvemmalla.