Warthog Tours

Kenelle

Warthog Toursin palvelut sopivat parhaiten sinulle, joka haluat matkaltasi "vähän enemmän". Olet matkustellut ja nähnyt maailmaa jo jonkin verran, mutta Etelä-Afrikkaan et vielä ole tutustunut. Tai edellisellä kerralla Etelä-Afrikassa ihan kaikki kiinnostava ei vielä tullut nähdyksi ja koetuksi. Haluat osallistua matkasi suunnitteluun ja mielessäsi on ainakin muutamia asioita, joihin haluat Etelä-Afrikassa tutustua. Jos olet "kaikkiruokainen" seikkailija, voit toki antaa meille vapaat kädet, ja ilmoittaa vain tulo- ja lähtöaikataulusi.

Palvelemme mielellämme kaiken kokoisia ryhmiä, mutta pyrimme rakentamaan mahdollisimman yksilöllisen ohjelman. Tämä yksilöllisyys toteutuu parhaiten, jos ryhmän koko on 1-6 henkilöä. Suuremmassa joukossa on pakko tehdä enemmän kompromisseja.

Valmismatkoja, joissa ennestään toisilleen tuntemattomille järjestetään yhteinen ohjelmapaketti, emme järjestä.

Kehittämämme palvelukonsepti perustuu pitkälti tähänastiseen ja tulevaan palautteeseen. Asiakas itse tietenkin päättää matkansa ajankohdasta ja ohjelmasta, mutta me haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja, antaa Etelä-Afrikasta monipuolisen kuvan, ja järjestää myös yllätyksiä - positiivisia sellaisia.

Warthog Toursin lähtökohtana on aina se mitä matkailija itse haluaa tehdä ja nähdä, siinä tahdissa kuin itselle parhaiten sopii. Me etsimme ja ehdotamme sopivat palvelut. Lopputuloksena syntyy aktiivinen, henkilökohtainen elämys.

Käytössämme ovat luonnollisesti maan kaikki matkailupalvelut, mutta pääsääntöisesti käytämme vain niitä, jotka olemme itse tarkistaneet ja testanneet. Silloinkin kun se ei ole mahdollista, pyrimme varmistamaan, että järjestämämme/välittämämme palvelu on moitteetonta ja täyttää asettamamme laatuvaatimukset. Warthogin periaatteena on tehdä kaikki hyvällä maulla ja luotettavasti.